Antik Rundan


Har just kikat på Svt:s Antikrundan och jag måste säga att de är ett mycket intressant program.
Jag kan inte låta bli att låta tankarna flyga iväg när man både ser och hör hur upphetsade programledarna kan bli av ett föremål.

image8


Knut är min favorit bland antikexperterna. Han är en kort liten gubbe med glasögon. Och i förra veckans program berättade han minsann om hur intressant de var att dokumentera varenda gardinstång på Gripsholms slott. De är riktigt underhållande att se denna man i action. Ingen kan väl ha missat Bonde söker fru Fredrik och de finns likheter mellan dessa två både till utseende och sätt. Haha, Knut går liksom upp i falsett och blir helt ifrån sig när han ser ett speciellt föremål. Ungefär som när Bonde Fredrik upptäckte att de faktiskt fanns flickor här på jorden ^^,

Dagens tips: Om ni inte sett Antikrundan, så är de hög tid att göra de.

Godnatt på er!

Dagens konversation


Jag sitter och tittar på nyheterna där dom pratar om Vaccinet mot livmoderhals cancer. Erik kommer och sätter sig bredvid mig.

Han: "De där ser ju ut som den där keramikgrejen på din konstutställning"
Jag: "Erik, de där är en uppförstorad livmoder"

image7


Men ja á formen är ganska intressant ändå...

Skriv bara nått


Jag går på folkhögskola.. Vi fikar, umgås och har allmänt trevligt. Vi har inga prov och får inget betyg! Jag vet att jag inte har några som helst rättigheter att klaga men jag tänker göra de ändå!

De är torsdagar som är problemet. För de första är jag av någon anledning alltid hur trött som helst dessa dagar. jag snoozar alldeles för många gånger och får alldeles för brottom när jag inser hur mycket klockan är. De resulterar i stressig frukost. Till råga på allt så informerade min gulliga pojke mig vid min stressiga frukost att de var minusgrader ute och att jag skulle bli tvugen att skrapa rutorna på bilen. katching!!!
Våran första lektion är konsthistoria, som inte låter allt för exotiskt. En och en halv timmes kamp för att hålla ögonlocken uppe.
Sen fortsätter dagen med matte C lektion och vad jag tycker om den kan ni nog räkna ut själva.
Som om de inte räckte med två teoretiska pass, nej då. Efter lunch har vi ritteknik.
De här är kämpigt när man är van att ha 4 praktiska letioner om dagen.

Min självdisiplin har liksom tagit semester och de dåliga samvetet måste jag ha glömt hemma. Så utan att bry mig skolkade jag från matten och smyglyssnade på mp3 under ritlektionen, haha!


Blev ett gymbesök på eftermiddagen och nu lagar jag lite mat.

Då kör vi då


Yes yes! Då var designen på plats och alla buggar är förhoppningsvis fixade. Tack älskling för hjälpen <3

Den senaste tiden har bloggämnen poppat upp i mitt huvud väldigt ofta. Nästan oroväckande ofta med tanke på att jag inte riktigt är en datamänniska.. hypokondriker som jag är började jag leta sjukdomar hos mig själv, dock utan resultat. En dag när jag klev in i köket så förstod jag. Där stod någonting nytt, nåt nästan lysande som trots sin tråkiga form såg väldigt spännande ut. Jag talar om familjens nykomling (vi är fyra nu för er som missat de) En Macbook. Den börjar bli några veckor gammal nu och jag inser att de måste vara den som någonstans i mitt undermedvetna tryckt på en bloggknapp. Den startar på en minut, inga krångliga knappar och snygg design, me like!
Så nu jävlar. Nu ska jag bli en bloggerska ^^,

Jag gillar mitt bloggnamn, jag älskar designen på min blogg och jag älskar att skriva. De här kan med andra ord inte gå fel.
Jag kommer att skriva om mig själv, mitt liv, min utblidning och mina drömmar. Jag kommer antagligen ha åsikter om allt och alla..
Eftersom jag läser konst och formgivning och gillar de så kommer jag förhoppningsvis att skriva om de också. Skulle gärna lägga upp en massa bilder på de jag gör. men eftersom de mesta ska användas som arbetsprover eller användas till andra viktigt saker så är de lite känsligt..

Ja ja, nu ska vi inte krångla till de här.
Jag säger varsågod och hoppas att innehållet ska smaka!



/ H

Då kör vi då!


Yes yes! Då var designen på plats och alla buggar är förhoppningsvis fixade. Tack älskling för hjälpen <3

Den senaste tiden har bloggämnen poppat upp i mitt huvud väldigt ofta. Nästan oroväckande ofta med tanke på att jag inte riktigt är en datamänniska.. hypokondriker som jag är började jag leta sjukdomar hos mig själv, dock utan resultat. En dag när jag klev in i köket så förstod jag. Där stod någonting nytt, nåt nästan lysande som trots sin tråkiga form såg väldigt spännande ut. Jag talar om familjens nykomling (vi är fyra nu för er som missat de) En Macbook. Den börjar bli några veckor gammal nu och jag inser att de måste vara den som någonstans i mitt undermedvetna tryckt på en bloggknapp. Den startar på en minut, inga krångliga knappar och snygg design, me like! Så nu jävlar. Nu ska jag bli en bloggerska ^^,

Jag gillar mitt bloggnamn, jag älskar designen på min blogg och jag älskar att skriva. De här kan med andra ord inte gå fel. Jag kommer att skriva om mig själv, mitt liv, min utblidning och mina drömmar. Jag kommer antagligen ha åsikter om allt och alla.. Eftersom jag läser konst och formgivning och gillar de så kommer jag förhoppningsvis att skriva om de också. Skulle gärna lägga upp en massa bilder på de jag gör. men eftersom de mesta ska användas som arbetsprover eller användas till andra viktigt saker så är de lite känsligt..

Ja ja, nu ska vi inte krångla till de här.
Jag säger varsågod och hoppas att innehållet ska smaka!


// H

Info


Info om den här bloggen

Kategorier


Kategorier

Arkiv


Arkiv

Länkar


Länkar

Välkommen till min nya blogg!



Designad av FrökenDesign, utförd av iRiC.